Omdat werk voor jou meer is,
dan alleen een inkomen.

Outplacement

Van werk naar werk

Voor werknemers is outplacement een goed middel om ander passend werk te vinden. Werk dat misschien beter bij je past of waar je meer plezier in hebt. Omdat mensen veranderen en groeien, omstandigheden veranderen of omdat je misschien iets heel anders wilt gaan doen. Mogelijkheden zijn er genoeg op de arbeidsmarkt. Met een goed traject, wat rekening houdt met jouw wensen, krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om dat doel te bereiken.

Transitievergoeding

Met name de transitievergoeding, die werknemers bij ontslag meekrijgen, kan uitstekend worden gebruikt voor een effectief en persoonlijk outplacement-traject. Op die manier hebben zij de meeste kans op een andere baan.

Outplacement loont

Investeren in outplacement is een goede keuze. Werkgevers die hierin investeren zien vaak een snellere herplaatsing. De betrokken werknemer krijgt daarbij voldoende aandacht en nieuwe kansen. De kosten van ontslag zullen lager zijn, en conflictsituaties met het risico op ziekteverzuim, kunnen worden vermeden. Een outplacementtraject ‘verdient’ zich op die manier terug.

Resultaatgerichte aanpak

Onze aanpak richt zich dan op het begeleiden en bemiddelen van de werknemer(s). Met een planmatige aanpak naar nieuw, passend werk bij een andere werkgever. Mensen hebben veel kwaliteiten en mogelijkheden om succes te hebben op de arbeidsmarkt. Met onze individuele en gerichte aanpak lukt het vaak beter.

Het flitstraject

Een flitstraject is een outplacementtraject van normaal 6 maanden, dat nu in 2 maanden wordt gedaan. Daarmee kan veel tijd en ook kosten worden bespaard.

Snel ander werk vinden

Speciaal voor werkzoekenden die snel werk willen vinden, genoeg tijd hebben en zich actief kunnen inzetten om dit intensieve traject te doorlopen. Elke dag is de werkzoekende ermee bezig.

In korte tijd kan er zo veel worden bereikt.

Wil je gerichte informatie & advies?

Ik kan me voorstellen dat de informatie wat algemeen overkomt. Met het contactformulier kun je vrijblijvend persoonlijk advies & informatie aanvragen, dat afgestemd is op jou, of de situatie in jullie bedrijf.