Omdat werk voor jou meer is,
dan alleen een inkomen.

Jouw nieuwe baan

Welkom!

Je wilt niet zomaar een baan, maar het liefst werk wat goed voelt of waar je verder mee komt. Daar kun je best wat professionele begeleiding en ondersteuning bij gebruiken. Het is tenslotte alweer een tijd geleden dat je actief op de arbeidsmarkt was.

De begeleiding

Je wilt het liefst individuele en persoonlijke begeleiding dat afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Wat jij nodig hebt om goed werk te vinden. Door iemand die weet waar ie over praat, met voldoende kennis en ervaring. Om samen te gaan voor het beste resultaat.

Motivatie

Natuurlijk weet je dat het allemaal niet vanzelf gaat. Je zult er zelf veel aan moeten doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw traject naar werk. Met een goede motivatie en inzet lukt het vaak wel. Zeker met een goede begeleiding.

Je kan het

Tijdens het traject kom je tot het inzicht dat je heel veel capaciteiten en kwaliteiten hebt, die heel interessant zijn voor een andere werkgever. Je zelfvertrouwen neemt toe, want je weet dat je het kan. Je ontdekt dat het allemaal niet zo moeilijk is, dan je misschien had gedacht.

Leeftijd is veel minder van belang.

Veel mensen van boven de 50 jaar zijn nog best vitaal, veel minder ziek en hebben nog alle energie, kennis, ervaring en inzicht om hele waardevolle krachten te zijn. Velen ervaren juist een nieuwe energie om iets anders te gaan doen. En ook veel gemotiveerder, want ze weten wat ze willen en hoe het leven in elkaar steekt.

Wil je gerichte informatie & advies?

Ik kan me voorstellen dat de informatie wat algemeen overkomt. Met het contactformulier kun je vrijblijvend persoonlijk advies & informatie aanvragen, dat afgestemd is op jou, of de situatie in jullie bedrijf.