Menu ↓

Jouw mogelijkheden om weer
ander werk te zoeken.

Een andere baan

Welkom!

Je wilt niet zomaar een baan, maar het liefst werk waar je je goed bij voelt of waar je verder mee komt. Daar kun je best wat professionele begeleiding en ondersteuning bij gebruiken. Het is tenslotte alweer een tijd geleden dat je actief op de arbeidsmarkt was.

De begeleiding

Je wilt het liefst individuele en persoonlijke begeleiding dat afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Wat jij nodig hebt om goed werk te vinden. Door iemand die weet waar ie over praat, met voldoende kennis en ervaring. Om samen te gaan voor het beste resultaat.

Motivatie

Natuurlijk weet je dat het allemaal niet vanzelf gaat. Je zult er zelf veel aan moeten doen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw traject naar werk. Met een goede motivatie en inzet lukt het vaak wel. Zeker met een goede begeleiding.

Ook jij kan het

Tijdens het traject kom je tot het inzicht dat je heel veel capaciteiten en kwaliteiten hebt, die heel interessant zijn voor een andere werkgever. Je zelfvertrouwen neemt daardoor toe. Je ontdekt dat het allemaal niet zo moeilijk is dan je misschien had gedacht.

Leeftijd is daarbij veel minder van belang. Veel mensen van boven de 50 jaar zijn vaak vitaler, veel minder ziek en hebben nog alle energie, kennis, ervaring en inzicht om hele waardevolle krachten te zijn. Velen ervaren juist een nieuwe energie om iets anders te gaan doen. En ook veel gemotiveerder, want ze weten wat ze willen en hoe het leven in elkaar steekt.

Partners goed werken

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@varea.nl © 2022 Varea