Menu ↓

Effectieve sollicitatietrainingen
en praktische workshops die werken.

Loopbaanadvies → Werk aan je baan! → Trainingen & workshops

Solliciteren!? Hoe pak je dat aan?

Veel mensen zoeken in deze tijd naar een andere baan. Niet alleen als je geen baan meer hebt, maar ook als je je in het huidige werk niet meer prettig voelt. Uit onderzoek blijkt dat zo'n 40% van de werkende mensen eigenlijk een andere baan wilt. Alleen zetten ze de stap niet, omdat ze vaak niet weten hoe ze het aan moeten pakken. Leer hoe solliciteren écht in elkaar zit en wat nou echt effect heeft.

Workshops & training
Met de workshops en sollicitatietraining van Varea willen we daar verandering in brengen. Op een praktische manier komen alle zaken aan de orde die met solliciteren te maken hebben. En dat is veel meer dan alleen een brief en CV. We geven inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en sterke punten en trainen alle vaardigheden om een werkgever te overtuigen van jouw capaciteiten. En dat heeft effect.

CV met brief
Brieven en CV's komen natuurlijk ook aan de orde. Dat blijft een goed sollicitatiemiddel. Met een goede brief met CV heb je veel meer kans op resultaat. Mensen hebben vaak niet in de gaten dat hun brief weinig goede informatie voor de werkgever in zich heeft. De werkgever let op bepaalde zaken. Vooral standaardbrieven worden meteen aan de kant gelegt. Ontdek wat het verschil maakt!

Manier van solliciteren
Veel mensen krijgen daar zoveel zelfvertrouwen van dat ze de stap richting de arbeidsmarkt wél durven te maken. Vacatures zijn er nog genoeg, alhoewel de meesten niet openbaar of bekend zijn. Daarom besteden we ook veel aandacht aan het 'open' solliciteren, wat vaak veel effectiever is dan reageren op een openbare vacature. Hoe je dat doet, ontdek je met onze trajecten. Alvast veel succes!

 

Partners goed werken

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@varea.nl © 2022 Varea