Menu ↓

Samen de arbeidsmarkt op
naar een passende werkplek.

De specialisten → Jobhunter

De jobhunter

De jobhunter kan ingezet worden als een vast onderdeel in een re-integratietraject. De meeste vacatures worden tegenwoordig ingevuld via het netwerk en worden vaak niet eens gepubliceerd. Het is noodzakelijk dat het netwerk van de cliënt wordt aangesproken of dat het netwerk verder wordt uitgebouwd.

De jobhunter heeft dit netwerk en spreekt deze aan voor het vinden van (latente) vacatures, maar zoekt ook naar werkervaringsplekken en/of stages. Als de cliënt de kans krijgt om werkritme op te bouwen en te snuffelen aan een nieuwe werkomgeving, dan vergroot dit de kans op het vinden van een passende baan. Ook wordt op deze manier meer zelfvertrouwen opgebouwd.

Iemand die zelfvertrouwen heeft, zit beter in zijn vel en straalt dit uit in sollicitaties. Het netwerk wordt letterlijk groter en de nieuwe baan komt dan dichterbij. Gezamenlijke inspanning en gedeelde verantwoordelijkheid is de basis tot de laatste succesvolle stap in elk re-integratietraject, namelijk: Het vinden van een passende werkomgeving.

 

Partners goed werken

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@varea.nl © 2022 Varea