Menu ↓

Met een goede begeleiding
naar werk dat bij je past.

Re-integratiespecialisten → Reïntegratiebegeleider

De reïntegratiebegeleider

Vanaf het eerste begin is de reïntegratiebegeleider de vaste contactpersoon van zowel cliënt als werkgever of opdrachtgever. De reïntegratiebegeleider is van begin tot eind verantwoordelijk voor het verloop van het traject. Ook wanneer er een andere deskundige van Varea betrokken wordt, blijft de reïntegratiebegeleider aanspreekpunt. Tijdens de trajectbegeleiding heeft de reïntegratiebegeleider veelvuldig contact met de cliënt.

Naast de contacten met de cliënt, zal er ook informeel overleg zijn met de werkgever over de voortgang van een traject. De reïntegratiebegeleider maakt gebruik van reeds beschikbare informatie, afkomstig van de opdrachtgever en/of de afdeling P&O. Alle gesprekken tijdens de intakefase worden door de reïntegratiebegeleider van Varea gevoerd. Belangrijk bij de gesprekken is dat de reïntegratiebegeleider goed inzicht krijgt in de wensen van de opdrachtgever en de cliënt.

Open solliciteren

Mocht het aantal vacatures niet toereikend zijn om snel resultaat te halen, wordt er samen met de reïntegratiebegeleider gewerkt aan een actieve benadering van mogelijke werkgevers middels open solliciteren. Zoveel mogelijk werkgevers worden effectief benaderd met informatie omtrent de eigenschappen en mogelijkheden van de cliënt.

Jobhunting

De reïntegratiebegeleider ontwikkelt zoekstrategieën inzake functies die in overeenstemming zijn met het functieprofiel. Op basis van het functieprofiel gaat de reïntegratiebegeleider onderzoek verrichten en de mogelijkheden inventariseren. Om een passende werkkring te vinden wordt het netwerk van de cliënt onder begeleiding van de reïntegratiebegeleider aangeboord.

Vraag een offerte aan met gerichte informatie.

Voorwaarden 0229-273953 06-10671053 info@varea.nl © 2019 Varea